dilluns, 14 de juny del 2010

Jornada esportiva

He triat aquesta foto ja que va ser la cloenda de la jornada esportiva que ens havia portat tanta feina durant dies i dies.
Tot i que va haver alguns problemes durant la gimcana (és l'activitat que vaig duu a terme), va ser una gran i divertida experiència. A més a més el dia ens va acompanyar, ja que algunes proves que havíem pensat eren d'aigua.
Tots els organitzadors vam divertir-nos muntant la prova que havíem de fer i esperant i desitjant que anés el millor possible perquè tots els alumnes poguessin gaudir com mai aquell dia i que el recordessin.
La gimcana la vam dividir en dos tandes de 10 proves cada una perquè així es poguessin fer més proves. La primera tanda va anar com tots esperàvem, divertida i amb bon temps, així que els organitzadors també vam poder parar una mica el sol! La segona tanda va ser una mica accidentada, una petita part dels alumnes (com ja pensàvem) van plegar abans d'hora i algunes proves que havíem de realitzar no es van duu a terme (això si que no ens ho esperàvem), però ho vam intentar solucionar el més ràpid possible.

A part de la gimcana, pel que m'han explicat les altres activitats també van anar molt bé. Per tan, crec que tots els alumnes de batxillerat estem orgullosos de la feina que hem fet i de poder tenir entretinguda la gent i poder-la divertir.

1 comentari:

  1. Per tant, heu d'estar orgullosos de la vostra organització. Crec que heu d'agair l'empenta de la vostra professora d'educació física i tutora. Ella sí que ha confiat en vosaltres"

    ResponElimina